Søndagsdokumentar – Stanley Kubrick Videoessay

I et håp om kunne kjøpe meg skyldforlatelse for min ikke-eksisternde oppdateringfrekvens den siste tiden, ønsker jeg å gi dere tre timer med videoessay om selveste Stanley Kubrick. Essayene spenner over hele Kubricks karriere. Fra første film, via magnum (obscūrum) opus, til den siste cellulose. Her er det noe for alle avskyggninger av Kubrick-tilhengere.

Stanley Kubrick [1.1] – Early Independent Features

Stanley Kubrick [1.2] – The Kirk Douglas Years

Stanley Kubrick [1.3] – The Peter Sellers Comedies

Stanley Kubrick [1.4] – The Master Works

Stanley Kubrick [1.5] – The Final Features

2 thoughts on “Søndagsdokumentar – Stanley Kubrick Videoessay

  1. Jeg er veldig frustrert over hvor sjelden (eller sjeden) denne bloggen oppdateres. Jeg vurderer å slutte å lese den snart, hvis ikke det kommer flere innlegg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *